Profesija: Konsultants
Mājas lapa: http://iceberg.mix.lv

Žurnāli, kurus lasu es:

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Trīs pamatlikumi, ko ievēro īsts vīrietis
Publicēts 10. augustā, 2008.
Ja reiz vēl esi vai atkal esi iekūlies vecpuiša kārtā, un, no rīta skatoties spogulī, jau 199-o reizi sev uzdod jautājumu – „Nu, kas tā par dzīvi? Kāpēc es vēl jo projām esmu viens?”, tad varu tev pateikt droši – kaut ko tu nedari tā kā vajag. Ja vēlies dzīvot šajā sistēmā, tev būs ievērot šīs sistēmas pamatlikumus.

1. Vīrietim ir pašam savs mājoklis.

Tas nenozīmē, ka arī telts vai vigvams būtu pie tā pieskaitāms. Arī tas, ja dzīvo pie vecākiem, nav īsti ok (lai cik viņi būtu fantastiski cilvēki). Senči spicēs ausis, tāpat tas (ļoti iespējams) radīs dikti jo nepatīkamu diskomfortu tavam zaķim – neveiklas situācijas nav vajadzīgas, it sevišķi - attiecību pirmsākumos. Ir jābūt savam. Tas ir dzīvoklis vai māja. Tas ir tavs (ja ne personīgais, tad vismaz ar īstu īres līgumu) mājoklis, uz kuru vari atvest sievieti, kura tiešām ir tevis vērta. Un kurai nekad nebūs kauns to rādīt un pašam nebūs kauns ne no draugiem, ne radiem, neviena. Tas ir tavs bastions, tavs „Fort Knox”, tavs DUS, tavs viss. Tas tevi raksturo un pierāda.

2. Vīrietis ir nokārtojis visas savas iepriekšējās attiecības.

Visas. Bez izņēmuma. Lai kā būtu gājis, lai kas būtu noticis – vīrietis ir brīvs no visa un visām. Tev ir jāpaskatās (beidzot!) uz šīm lietām nopietni, un jābūt atklātam pret sevi un jāpieņem realitāte, jo Matrix tev šeit nav palīgs. Tas ir noticis. Nelej eļļu ugunī un nededzini sevi – tev ir lemts kas labāks. Pāris mēnešu pamocīsies, bet neiedzen sevi depresijā – ja kaut kas ir beidzies, tad tikai dēļ tā, lai kaut kas sāktos. Un šis „kaut kas” – ir tava dzīve. Bet, lai tā būtu kārtībā un nekas netraucētu, attiecības ir jāsakārto. Ir jādzīvo ar tīru sirdsapziņu. Izbeidz mocīties, sazvanies ar savu bijušo (vai bijušajām), cik džentelmeniski iespējams – izkrati viņai sirdi (bet tev būs ievērot likumu Nr.3) un nokārto visus „parādus”, jo tie ir ar daudz lielākiem procentiem, kurus būs jāatmaksā. Pēc tam pasaki pats sev – „Esmu pateicis visu. No šī brīža mana dzīve sākas no jauna un nekas vairs to nespēs ietekmēt.” Punkts.

3. Vīrietis nekad nesūdzas sievietei par savām dzīves neveiksmēm un likstām.

Neesi puņķu tapa. Tu esi vecis ar savu fišku, ar savu ES. Kurai būs vajadzīgs šis čīkstulis, kas nu jau mēnesi sēd krogā pie alus kausa un to vien tikai zina teikt – kāds viņš bijis idiots, kāds nelietis un maita, kā viņam neiet dzīvē un kāpēc viņa mani pameta?!... Pie pakaļas! Ja aizgāja, tātad: vai nu biji to pelnījis (nebaidies to atzīt) vai arī viņa ir pēdējā sterva (apmēram 50% sieviešu tādas ir; te neko nepadarīsi, jo par tādām kucēm viņas ir izaudzinājusi šī sistēma). Ja atmiņas vēl kremd, tad iemāci sevi atcerēties tikai to labāko, brīžus, kad bija ok un juties laimīgs. Tos momentus ņem un saglabā un liec lietā, kad sāksi veidot jaunas attiecības. Tikai nepārspīlē. Ar apdomu. Bet, kā to darīt, par to kādā no nākamajiem rakstiem.


Komentāri (6)
Džerijs Šterns: Tātad - jāsecina, ka īstam vīrietim vienmēr ir jātiecas sapāroties, lai vai kas - tas nedrīkst izvēlēties vientuļu dzīvi nekādu apsvērumu dēļ?
11/08/2008 00:03
Florian: Džerij, es nerunāju par tiem večiem, kuri izvēlējušies dzīvot vieni paši (vienalga kādu iemeslu dēļ). Runa iet par to, kā atrast otru pusīti un kā izveidot stipras un stabilas attiecības.
11/08/2008 10:09
Džerijs Šterns: Nu re, tā jau man likās. Bet tekstā liekas, ka tomēr par visiem. Te tāpat kā ar diplomdarbiem - rakstot jau iepriekš jāparedz jautājumi, lai pēc tam nav jātaisnojas =]
11/08/2008 14:52
Florian: Šis būs tematiskais blogs. Un katra raksta sākumā es nelikšu "kārtējo atgādinājumu", ka šeit atkal iet runa un raksta domāts tiem, kas "meklē" :)

Taisnojies vai netaisnojies - jautājumi būs vienmēr: kādam - par raksta tēmu, kādam - par bloga autora gaumi un stilu.
11/08/2008 15:34
Džerijs Šterns: Runa taču NEIET, mīļais cilvēk.
11/08/2008 17:49
Florian: :D
12/08/2008 10:51
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: