Profesija: Konsultants
Mājas lapa: http://iceberg.mix.lv

Žurnāli, kurus lasu es:

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mēle: ko tu zini par orālo seksu? (1.daļa)
Publicēts 12. augustā, 2008.
Sievietēm tā ir visai ellišķīga padarīšana. Dalos pieredzē – ne visām skuķenēm tas patīk. Dari to vai nedari, tomēr ir jāsajūt, ka sieviete to vēlās (tas ir pirmais) un ka tu esi tas, kas to prot (tas ir otrais).

meitene Uzsāki priekšspēli? Tālāk?! Paspļaudījies, palaizīji, lai samitrinātu viņas vagīnu un tagad tavs instruments slīdēs kā smērēts un sēkla sļāksies?  He, he – domā viņai tikai tas ir vajadzīgs? Tavs atlētiskais ķermenis un 199 porno filmu skatīšanās neko – absolūti neko tev nedos, ja tu pats nepacentīsies izprast sievieti.

Uzreiz jautājums – vai tu vispār zini – kur tavai sievietei ir klitors? Kājstarpe nav garāža, kurā braukā tikai smagā artilērija. Atceries – pirksti un mēle gultā ir domāta nevis tikai pupu spaidīšanai, bet sievietes būtības atklāšanai un pašpaļāvīgai uzticēšanās tev un tavam mazajam draudziņam. Viņas kaislīgie kunksti un vārdi – „es gribu vēl!” – nebūt nenozīmē, ka šo nabaga būtni esi novedis līdz ekstāzei. Viņai vajag pa īstam. Tas ir dabas instinkts un šo mazo noteikumu atceries vienmēr un visur – sieviete ir pēcnācēju radītāja. Un viņa uzticas tev, lai kas arī „pēc tam” notiktu.

Sievietēm patīk viss, kas dara viņām patīkami. Bet, ja viņas sajūt bezkaunīgu „pienākuma pildīšanu”, tad te būs jārēķinās ar – „zini, man šovakar nav laika”. Atklāšu kādu noslēpumu – sekss nosaka visu! Pilnīgi. To man ir teikušas visas. Bez izņēmuma. Tāpēc, vecīt, turi acis vaļā un savai apziņai un zemapziņai ieskaidro – tu esi varens vecis un proti „rīkoties” ar sievieti tā, ka viņa no tevis ir bez prāta. Un dari to vienmēr.

Turpinot tevi audzināt – atklāšu vēl kādu lietu – sievietes nevērtē, bet gan uzreiz liek uz podesta – labāks-sliktāks. Nu, nu – nekliedz uzreiz! To tev saku tāpēc, lai tu atcerētos, ka nevajag tikai domāt par sevi. Sēklu tu vari nolaist arī podā (ja kas), bet nevajag sievieti turēt tikai par „caurumu”. Mēle – tas ir instruments, ar kuru tu viņu uzrunāji (padomā tik – viņa tevi uzklausīja?!) un ar ko tu viņu sagatavoji (opā, tu atcerējies, ka ir arī priekšspēle!). Bet nevajag to darīt tā, it kā tu laizītu viegli ieeļļotu priedes baļķi. Tāpēc, pirms sāc to darīt – paskaties uz viņu un (kaut kā) uz sevi – esi atklāts, tīrs, brīvs no visiem aizspriedumiem. Ja reiz viņa savus stringus ir norāvusi nost – tad zini – pienākums sauc un tev būs to darīt.

Pirms ķeries pie lietas, ir vēl kāds priekšnosacījums – galvenais viņu novest līdz tai stadijai – „es gribu!”. Ja tas ir noticis – tad pārējais jau ir tehnikas un laika jautājums. Par to parunāsim rīt.

Komentāri (6)
Džerijs Šterns: Baigie raksti, velk uz sieviešu/ģimenes portālu.

P.S. gribi, atklāšu noslēpumu, kāpēc orālais sekss vienmēr ir unikāls katra atsevišķā cilvēka gadījumā? :D
12/08/2008 12:41
Florian: Runā, un tevi dzirdēs!
12/08/2008 12:50
Džerijs Šterns: Padomā, cik daudz sīku nervu galu ir meitenes slepenākajā (vismaz vairumā gadījumu) vietiņā :) Un re - mēles reljefam taču, tāpat kā pirkstu nospiedumiem, katram cilvēkam ir unikāls raksts. Vienkārši un ģeniāli :)

P.S. nesatraucies par manām piezīmēm, es drusku ironizēju - pats savulaik, pirms gadiem, esmu rakstījis gan kādam ģimenes portālam, gan arī par šādām tēmām :D Protams, ja man tagad jautātu, vai es gribu pie tā atgriezties - nu nē, paldies. Bet katram jau pašam jāiziet tam sviestiņam cauri ;)
12/08/2008 12:57
Džerijs Šterns: P.P.S. atcerējos senāk lasītu prikolu iz dzīves; kāda krievu meitene sūdzējās draudzenei - esot vīram devusi mājienu, ka gribētu kādreiz pamosties no orālā seksa. un ko domā, pēc pāris dienām no rīta pamodusies no tā, ka vīrs baksta viņai ar locekli sejā :D
12/08/2008 13:24
Florian: Aha, skatos, ka tevi kņudina kāds kreņķis. Uzbliez anonīmo vēstuli, iepublicēšu!
12/08/2008 15:00
Džerijs Šterns: ?
12/08/2008 20:50
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: