Profesija: Konsultants
Mājas lapa: http://iceberg.mix.lv

Žurnāli, kurus lasu es:

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Klausos radio: "Q Radio"
Publicēts 11. augustā, 2008.
Ar zināmām "bažām" pēdējā laikā slēdzu radio, jo klausoties to ikdienā (vietējos station), nācās secināt, ka vai katrā stacijā drillē vienu un to pašu vai arī otra galējība - krievu popsa. Cik tad klausīsies šo stulbo īdelēšanu un jau reizi 10-o pa dienu atskaņoto superhītu... Piedodiet, tas nav manam garastāvoklim.

Q Radio It kā lielisks instruments šīs situācijas labošanai - noder vecais labais Winamp, kurš piedāvā pamatīgu on-line radio staciju klausīšanos un praktiski jebkurai gaumei, tomēr ir tā, ka nāksies pamatīgi "iesvīst", kamēr starp to milzīgo piedāvājuma gūzmu atradīsi to station, kuru var klausīties ne tikai vienu dienu. Rakņājoties pa ārzemju FHM lapu, tīri nejauši uzgāju kādu labu radio staciju, kas zināmā mērā patīkami iepriecināja. Tas slēpjas zem nosaukuma  - Q Radio. Mūzika, kas šeit tiek atskaņota, ir stilā kā to kādreiz mācēja darīt vietējā radio SWH (nu jau labu laiku, izņemot piektdienas raidījumu "Ar dziesmu par dzīvi", neklausos). Mūzika ir gaumīga, no vecajiem labajiem laikiem (80-o beigas, 90-o aktualitātes, 2K-ā labākie) - tā teikt vieglais roks, bet nekāds vecais ratiņš te arī negrozās, komerciālie pāļu dzinēji šeit pagaidām netika novēroti, vienīgi ik pa brīdim ēterā pamuld dīdžejs un atskan pa kādai reklāmai.

Caur Winamp man šo staciju neizdevās atrast, bet to lieliski var klausīties caur interneta pārlūku, jo atvērtajā lapā redzi - kas patreiz skan (mākslinieks + dziesma, vari arī par to nobalsot, no kāda albuma tā nak), redzēsi, kas skanēs pēc tam, kā arī tas, ja gadījumā esi iecienījis kādu no šīs radio raidījumiem, bet nepaspēji to noklausīties, tad blakus vari izvēlēties iepriekšējo trīs dienu raidījumu ierakstus. Bet varbūt ne tas, cik tur viss ir praktisks, bet gan - cik pati mūzika. Labu garastāvokli!


Komentāri (1)
Māris Melnozols: Lietuviešu http://www.lrt.lt/opus3/ ar nav slikts
14/08/2008 14:26
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: