Profesija: Konsultants
Mājas lapa: http://iceberg.mix.lv

Žurnāli, kurus lasu es:

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
"Jums sakrita saderība!" jeb kā slepenais pielūdzējs draudzēties gāja…
Publicēts 13. augustā, 2008.
Kliedējot vientulības miglāju – var mēģināt paķimerēties arī virtuālajā vidē. Šoreiz ne gluži par iepazīšanās portāliem, bet gan par to – kādas izklaides iespējas „saderības meklēšanai” piedāvā t.s. sociālie tīkli.

Pagaidām zināms, ka šāda veida saderēšanu piedāvā divi no trim lielākajiem draugu portāliem: ORB.lv, kas arī tā saucās "Saderības spēle" un DRAUGIEM.lv ar reanimētu un uzlabotu versiju "Slepenais pielūdzējs" (par ONE.lv nezinu, jo neesmu tur reģistrējies).

Ideja ir vienkārša – izvēlies vecuma grupu (no – līdz) un skaties bildes. Ja bildē redzamā būtne liekas gana pievilcīga – spied tikai "Jā!", ar ko arī apliecināsi, ka esi viņas slepenais pielūdzējs. Ja attiecīgi nospiedīsi nē – nu tad nē. Pēc tam, kad būsi apliecinājis savu "saderības piedāvājumu", tad šī laimīgā saņems ziņu par to, ka viņai ir pielūdzējs vai ka kādam simpatizē. Jāteic, ka šis gluži nav bezmaksas pasākums, jo informāciju par to gan saņems, bet, lai uzzinātu, kurš tad tas ir, būs vien jāšķiras no pus lata. Ir arī otrs variants (kas ir bezmaksas) kā uzzināt – gadījumā, ja jau meitēns (kaut kad iepriekš būs apstiprinājis ar savu simpātiju jā-vārdu un tu arī – tad tai brīdī par to tiksi informēts – sakrita saderība un tagad ir kļuvis zināms, kura tevi bija izvēlējies. Un skaties tik, varbūt ir lielisks iemesls aizsūtīt viņai kādu mesidžu?

Uzreiz jāsaka – ka iepazīšanās internetā ir mazliet "slidena" lieta, jo ne reti vien ieliktā bilde un informācija "par sevi" bieži ir maldinoša. Tomēr – ja reiz tad reiz – riskē un dzersi šampanieti! Dažiem paziņām šī izklaide no joka ir pārtapusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, ko viņi labprāt piegludina ar kādu virtuālo dāvanu ziedu izskatā. Pilnīgi iespējams, ka viņas to novērtēs, lai cik tas mākslīgi izskatītos.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: